Hoe het allemaal begon

 
 
In 1990 kreeg ik mijn eerste Golden Retriever Bassan.  Ik maakte kennis met alles wat met honden te maken had. Het showen, gehoorzaamheid, speuren en reddingswerk, behendigheid maar vooral een hele trouwe vriend met een
gouden hartje.
Van Bassan heb ik heel veel mogen leren en samen hebben we veel mee gemaakt. Ik ging op mezelf wonen, ging samen wonen, er kwamen kindjes en steeds speelde Bassan een belangrijke rol.
 
Ik heb 15 jaar van Bassan mogen genieten
Er kwamen meer honden in ons gezin met allemaal een super karakter.
Bundy onze
Nova Scotia Duck Tolling Retriever,
Bundy is 25 april 2013 overleden hij is 15 jaar geworden.
Lobke onze
Labrador Retriever 
Lobke is 21 mei overleden ze is 12.5 jaar geworden.
Jan-Julius onze
Jack Russell.
Allemaal honden waar we heel actief mee bezig zijn. Het retriever ras bleef ons boeien en er werd besloten dat er een pup zou komen. Er was geen twijfel mogelijk het zou weer een Golden Retriever worden

Geef een reactie